DUNIA 1 augustus

​​​

DUNIA sos zoutmijnkinderen staat er met een standje Datum: zaterdag 1 augustus 2015 Locatie: strand Oostduinkerke-Bad (net naast de dijk en bij het openluchtzwembad) Uur: 11u - 18u30 Ingang: GRATIS! Organisatie: gemeente Koksijde - dienst Internationale Samenwerking ism. Provincie West-Vlaanderen Het wereldfeest Dunia zet op zaterdag 1 augustus van 11 tot 18.30 u. zijn gastvrije poort op het strand van Oostduinkerke voor de twaalfde keer open! Dunia staat voor gratis wereldleute, gezelligheid en plezier, lekker proeven, snuisteren en ontdekken. Centraal op het wereldfeest staat onze gezellige wereldmarkt. Verschillende 4de pijler-organisaties geven duidelijke informatie over hun project en openen voor de bezoekers de wereld via hun smakelijke keuken, toffe hebbedingetjes en kleurrijke kraampjes met lekkernijen en snuisterijen. Bovendien kan je er om 13u een djembé-workshop volgen. Om 15u kleuren caraïbische dans en muziek het strand van Oostduinkerke en om 17u laat La Malquerida ons proeven van Z-Amerika. Voor de kids is er fun, grime en speelplezier gegarandeerd!

Archief
Uitgelezen nieuwsberichten