mooi initiatief!! 8 mei 2016

Lieve familie

Vrienden van Arne en Eva

Allen die Arne en Eva een warm hart toedragen

“ Eva zou 30 jaar worden,

en op 17 december missen we Arne al 10 jaar “

We zijn maar stipjes in de kosmos

Twee regendruppels op een ruit

Hoe het zo is kunnen lopen

Daar kom je niet uit

Geef mij je hand geef mij je hand

En leg er je warmte bij... (Bart Peeters)

Op 8 mei 2016 houden we een herdenkingsplechtigheid voor Arne en Eva, gekoppeld aan een steunfonds voor 'SOS Zoutmijnkinderen India'.

Op 'Dunia 2005' heeft Arne informatie verzameld om na zijn studies in een project te stappen voor 'Zoutmijnkinderen India'. Na zijn overlijden was alle documentatie verdwenen... denkelijk had Arne de hoop opgegeven om zijn plannen nog waar te maken. Eva was vastbesloten het initiatief van haar broer over te nemen … maar het heeft niet mogen zijn ...

Om onszelf de tijd te gunnen hebben we hun spaarcentjes opzijgezet.

Nu bijna 10 jaar later, bouwen wij de plannen van Arne en Eva verder uit en hebben wij ons ingeschreven voor de inleefreis naar India van 1 tot 18 juli dit jaar.

In het door ons genoemd 'ArnEva project - Zoutmijnkinderen India' nemen we het spaarpotje van Arne en Eva mee als basissteun.

We dragen Arne en Eva mee tijdens de inleefreis en brengen zo hun naam tot bij de Zoutmijnkinderen “De liefde en warmte van ArnEva houden stand"

De herdenking start met een eucharistieviering om 11u30 in de Mariakapel. Aansluitend op het terrein 'Scoutslokaal Casa ODK ', Duinparklaan 41C, bieden we een garnaalsoepje en een Noordzeepaella aan, klaargestoomd door 'De Orde van de Paardevisser'. Dit alles met een natje en droogje.

Tussendoor houden we een herdenkingsmoment voor Arne en Eva.

De organisatie ' SOS Zoutmijnkinderen India' zal tevens met een infostandje aanwezig zijn.

Voor de paella, t.v.v. het project, vragen we 22€ p/p, kinderen tot 12 jaar gratis.

Te storten op rek. nr. BE25 7506 7322 0982 'ArnEva project - Zoutmijnkinderen India'. Vrije giften op dit rekeningnummer zijn ook welkom.

Jullie steun en de spaarcentjes van Arne en Eva worden door ons ter plaatse overgemaakt aan het goede doel, ... daar waar de noden het grootst zijn ...

Inschrijven voor de paella, ten laatste 25 april via deze link of tel. 058 517917

Gerda, Roland,

Sarah, Jeroen, Emile en Jules

Archief
Uitgelezen nieuwsberichten