tweedehandsmarkt 2 juli

VAN ONS TEVEEL WILLEN WE GRAAG SCHENKEN AAN HEN DIE NIETS MEER HEBBEN!

Daarom organiseren we een TWEEDEHANDSMARKT op zaterdag 02.07.2016 van 13u tot 17u. Dit gaat door in de sportzaal van het Withuys- Dominiek Savio Instituut (Parking Eetcafé Hoeve Ter Kerst, Kerst 1, 8830 Hooglede-Gits)

DIT INITIATIEF KAN MAAR SLAGEN ALS WE KUNNEN REKENEN OP UW GUL HART EN MEDEWERKING

Wellicht hebt u in uw kastladen, ergens op zolder, in de garage of het tuinhuis ook zaken staan die je al jaren niet meer gebruikt. Zoals bijvoorbeeld: speelgoed, kinderkledij, huishoudelijk gerief, tuingereedschap, decoratiemateriaal, nepjuwelen, boeken,… Wil zo goed zijn om die GRATIS te schenken. DE OPBRENGST WORDT INTEGRAAL DOORGESTORT NAAR SCAD. Graag uitsluitend materiaal dat INTACT en VOLLEDIG is en IN PROPERE STAAT, zodat het VERKOOPBAAR is.

We beseffen dat het een bijkomend engagement van u vraagt om het gerief binnen te brengen. Dit kan op vrijdagavond 01.07.2016 tussen 16u en 20u of de dag zelf tussen 9u en 11u. We zijn u hiervoor ook uitermate erkentelijk en dankbaar!!!

Beschikt u niet over gerief dat u kan afstaan ‘VAN HARTE WELKOM OP DE TWEEDEHANDSMARKT!’

Archief
Uitgelezen nieuwsberichten