DUNIA wereldmarkt 31 juli 2016

DUNIA 2016…wereldleute, gezelligheid en plezier, lekker proeven, snuisteren en ontdekken…een voltreffer van formaat!

Ook dit jaar namen we -van harte- deel aan dit event want de Dienst Internationale Samenwerking van Koksijde is SOS Zoutmijnkinderen-India bijzonder genegen. Om 9 u waren we al met een schare SCAD-sympathisanten aan de slag om ons info-en verkoopstandje op te zetten. Tegen dat de eerste bezoekers toekwamen, geurde reeds heerlijke Indische Thai in ons tentje. De mooi geëtaleerde zijden sjaals en kleurrijke halskettingen -door zigeunervrouwen en kinderen met een beperking gemaakt – hadden veel bijval. En het belangrijkste: er was grote interesse voor de werking van onze vzw en inlevende nieuwsgierigheid naar de gerealiseerde SCAD-projecten. Bezoekers en standhouders werden doorlopend geanimeerd met o.a. het optreden van Burundese trommelaars en dansers, Jean Bosco Safari en Belladonna. Het gezamenlijk gezongen -nieuw gecomponeerd- Koksijde-lied deed menigeen kippenvel krijgen. Kinderen konden hun hartje ophalen in het zand. De wereld werd geproefd in tal van fascinerende projecten. Deugddoende ontmoetingen kregen rijkelijk kans.

Naast de sensibiliserende meerwaarde van deze activiteit werd 255 € bijeengegaard voor SCAD. ’t Was opnieuw een mooi staaltje perfecte samenwerking in gezellige teambuildingsfeer, genietend van een ‘Dunia-programma’ om U tegen te zeggen. PROFICIAT en DANK aan de organisatoren…Ina in het bijzonder!!! Volgend jaar zijn we er zeker weer bij. U ook?

Archief
Uitgelezen nieuwsberichten