DANK DANK DANK aan de gemeente Koksijde

SCAD heeft met de ontvangen subsidie van DIS Koksijde twee erg vervallen dorpsscholen kunnen renoveren: de dorpsschool van Duraisamy puram (Ottipadaram Block) en de dorpsschool van Zamin Kodangipatti (Vilathikulam Block) beide gelegen in het Tuticorin District. De kapotte vloerplaat alsook het plafond werd hersteld. De barsten in de muren werden gedicht en de muurvlakken effen geplaasterd. Zowel de binnen- als buitenmuren kregen een frisse verflaag. Bij beide scholen werd een keukenruimte bijgebouwd om de leerlingen 's middags een warme maaltijd te kunnen aanbieden. DANK DANK DANK aan de gemeente Koksijde en een grote PROFICIAT aan SCAD voor deze prachtige realisaties. Niet te verwonderen dat de leerlingen nu meer gemotiveerd zijn om naar school te komen en dat de leerkrachten fier zijn nu in een school die klasse uitstraalt te werken!

Archief
Uitgelezen nieuwsberichten